Freeboys 2006 - Hluboká nad Vltavou a Klepačov

Nový rok přináší opět ochabnutí vzájemné spolupráce a nic se také neplánuje. Přesto nám něco říká, že tento rok bude po dlouhé době něčím zajímavý.

Bob
29. dubna - 30. dubna 2006
 

Hluboká nad Vltavou

Sezónu začínáme celkem brzy a za ještě dost chladného počasí vyrážíme 29.4.2006 do Hluboké nad Vltavou za naší kamarádkou Dančou. Víkendové akcičky se účastní Arnošt na novém Gold Wingu GL 1800, Rosťa s Mončou a já. Ubytování si zajišťujeme v příjemném penziónku nedaleko centra. Pak probíhá tradiční cesta po místních podnicích. Druhý den nakládáme naše hostitele, absolvujeme krátkou projížďku a den uzavíráme ve společnosti našich místních hostitelů.

Cestou zpět navštěvujeme "Zvíkovskou přehradu" a míříme do Litoměřic. Výlet končíme u Rosťovi garáže kde se hromadně pouštíme do očisty motorek. Tam si Arnošt nešťastnou náhodou zabouchne klíčky od motorky do kufru. Není jiná varianta než, aby zavolal posilu z Prahy s náhradními klíčky a čekání si krátíme u pivka v Sokolovně.

Bob
23. června - 25. června 2006
 

Klepačov

Na další výlet nás tentokrát pozívá Arnošt a to s jeho partičkou do Klepáčova u Šumperka. Vyrážíme 23.6.2006. Sraz s Arnoštem je v Hradci Králové. Cestou se mi lepí smůla na paty a poprvé za šest let praská H4 v předním světlometu. Výměna na pumpě se vzhledem ke špatnému přístupu protahuje a sklízím tak podlé narážky na můj stroj. Nakonec se výměna daří a šťastně dorážíme na místo. Po rychlém ubytování a guláši se přesouváme do baru a rozjíždíme opravdu nevázanou zábavu. Jako nejdrsnější se nakonec ukážeme Rosťa a já, když do pelechu míříme až jako úplně poslední kolem šesté hodiny ráno a cestou na pokoj míjíme opilé trosky na chodbách....

Po ranní partičce minigolfu vyrážíme na projížďku a smaženého pstruha. Pak nás ještě na "Kolibě" v areálu čeká grilovačka a odpočinek na zpáteční cestu.